Fordeler og ulemper med WordPress

WordPress er en gratis plattform som opprinnelig ble utviklet for å opprette blogger, men er i dag brukt av mange typer nettsteder. Mange medieforvaltere velger WordPress som løsning når et nettsted skal utvikles på grunn av plattformens antatte fordeler. Disse fordelene er imidlertid ikke alltid riktig forstått.

Fordeler med WordPress

  • fordeler og ulemper med WordPressDens åpne kildekodestruktur. Mange programmerere deler koden sin på nettet, noe som resulterer i at brukerne kan spare tid og kostnader ved å bruke allerede skreven kode.
  • SEO vennlig. Det grunnleggende systemet er ikke spesielt SEO-vennlig, men en rekke utvidelser kan installeres for å bøte på dette. Det er relativt enkelt å finne og bruke utvidelser for å oppnå bedre SEO-resultater.
  • Dens enkelhet. WordPress er et enkelt system å drifte. Nettredaktøren trenger ikke å bruke tid på å lære systemet før han / hun kan begynne å jobbe med og redigere innholdet på nettstedet. I tillegg er systemet enkelt å installere, noe som betyr at det ikke er behov få være en programmerer for grunnleggende oppsett.
  • Praktisk bruk. Systemet er laget for massemarkedet, så administrasjonsgrensesnittet er praktisk og enkelt for folk uten avanserte datakunnskaper.
  • Det raske oppsettet. En av de viktigste fordelene ved systemet er dens evne til å bli enkelt installert på en hosting server, slik at nettredaktøren kan begynne å jobbe innen kort tid.
  • Kostnad. Den viktigste fordelen til WordPress er den lave prisen på grunn av punktene nevnt ovenfor.

Ulemper med WordPress

Før du bestemmer deg for å velge lavbudsjettløsningen for din nettside, er det imidlertid noen viktige ulemper å ta hensyn til:

  • fordeler og ulemper med WordPressDens åpne kildekodestruktur. Siden all kode er tilgjengelig på nettet, er det også enkelt for hackere å finne sikkerhetshull. Videre kan enhver programmerer som har engasjert seg i skriving, forsettlig plante skadelig kode i den publiserte koden.
  • Vanskelig å skille seg ut. WordPress-nettsteder pleier å ligne på hverandre, selv etter tema- og fargejusteringer. Spørsmålet er om et selskap som investerer mye tid og krefter i PR, ønsker at nettstedet skal se ut som alle andre.
  • Mangel på fleksibilitet. WordPress er utviklet for nettsteder med lite innhold. Hvis du vil utvikle et mer sofistikert nettsted som et e-handelsnettsted, eller til og med et stort nettsted for et etablert selskap som ikke er helt standard, vil dette kreve at du foretar flere systematiske endringer. Selv om disse endringene for det meste lar seg gjennomføre, vil de øke kostnadene betydelig.
  • Hastighet. WordPress-nettsteder inneholder mye generisk kode som er unødvendig for et spesifikt nettsted, slik at lastetider på nettsidene blir langsommere. Lave lastetider er viktig for både god brukeropplevelse og god søkemotorrangering
  • Svak på SEO. SEO i dag går ut på å beskrive nettstedets innhold så presist som mulig, slik at søkemotorene kan lese innholdsbeskrivelsen du vil formidle bare gjennom strukturen på nettstedet. WordPress kan dessverre ikke nå nivået på SEO man kan få med nettsteder laget fra grunnen av.
  • Oppdateringer. Kontinuerlig oppdatering av systemet er avgjørende for å lukke sikkerhetshull som oppdages. Problemet med dette er at installerte utvidelser kan slutte å fungere, ettersom de gjerne ikke er kompatible med oppdateringen. De vil da ikke fungere som de skal inntil utvikleren reparerer utvidelsen.