Gode eksempler på WordPress nettsider

Det beste med WordPress er at du kan bruke det til så mangt. Fra blogg til nettbutikk; WordPress har det beste oppsettet for deg. Mange nettsider verden rundt bruker WordPress som plattform grunnet sin brukervennlighet og mulighet til variasjoner og personifisering. Men det er klart at WordPress ikke er for alle likevel. For å finne ut om dette verktøyet passer for deg og din nettside, så kan du bruke andre WordPress-sider som utgangspunkt. Her ser du noen perfekte eksempler på hva WordPress kan gjøre, slik at du kan se om dette er det rette verktøyet for deg.

The Ink Tank

Dette er en kreativ nettside for leverandør av blekk til skrivere. Her blir designet til nettsiden brukt til å formidle ikke bare hva de leverer, men også kreativiteten i blekket. Nettsiden er leken og elegant, med animasjoner som gjør den spennende, men ikke overdreven.

Travel Portland

gode eksempler WordPress nettsider

Travel Portland er en nettside for turistindustrien i Portland. Nettsiden holder en varm og trendy stil, som reflekterer atmosfæren til byen den representerer, nemlig Portland. Siden viser lekent frem alt byen har å by på av events og aktiviteter, på en smart måte.

Jess Marks Photography

Har du et eget selskap kan du bruke WordPress slik Jess Marks har gjort for å opprette en nettside hvor han får vist frem hva han kan tilby kunder som fotograf. Siden er både profesjonell og leken, noe som passer med det kunstneriske utrykket i fotografi. Siden fungerer både som en fremviser for tidligere verk, samt som en kontaktside hvor folk kan bestille hans tjenester raskt og enkelt.

Iron to Iron

gode eksempler WordPress nettsider

Dette er selskapet til designeren Kevin Richardson, og utvikleren Jonathan Christoffer. Med deres nettside viser de utmerket hvordan en kan bruke WordPress i seg selv som et eksempel på hva de kan levere. Nettsiden formidler deres stil og ferdigheter med et skarpt og stilrent utrykk.

Det finns ikke grenser for hva du kan gjøre med WordPress. Plattformen lar deg leke uforhindret med uttrykk, utseende og oppsett; som disse nettsidene viser frem. På den måten kan du tilpasse din nettside 100 %, og sitte igjen med en unik side som gjør et inntrykk på besøkeren.